Situatieplan

site plan

Lage bouwdichtheid & Laagbouw

28 exclusieve "apart-villa's". De residentie bestaat uit 7 vrijstaande blokken, met in elk blok 4 "apart-villa's".

Er zijn: 10 woningen op de begane grond met een privé-tuin met 2 slaapkamers en 2 badkamers. 14 penthouses met 2 slaapkamers, 2 badkamers, een dakterras van 50 m² en een privé-tuin. 4 woningen met 3 slaapkamers, 3 badkamers en een privé-tuin, verdeeld over 2 verdiepingen (duplex).

Unit Index
Tuin residentie begane grond:Penthouse:Duplex residentie:
B1, B2, C1, C2,
D1, D2, E1, E2,
F1, F2
A3, A4, B3, B4,
C3, C4, D3, D4,
E3, E4, F3, F4,
G3, G4
A1, A2, G1, G2

Uniek Concept

C3 - Bird View

Uniek Concept

Dit project is ontworpen met als uitgangspunt in de wensen en de behoeften van de kopers te voorzien die op zoek zijn naar een luxe tweede huis in de zon. Q Garden is verfrissend modern, ruim opgezet, laagbouw en exclusief. Hierdoor onderscheidt Q Garden zichzelf van overig aanbod op de huizenmarkt.

Het bieden van een grote mate aan privacy is de dominerende factor geweest gedurende het ontwerp proces van Q Garden. Beginnend bij de positionering van de blokken, de richting en het uitzicht van elke "apart villa" in het blok, de privacy die u heeft in uw eigen tuin, geluidsdempende isolatie in de woningscheidende wanden en uw eigen zwembad. Het bieden van maximale privacy is weloverwogen meegenomen in ons team van ervaren architecten.

govde_alt 1govde_alt 2govde_alt 3