Over ons

Qualitas Ltd. is opgericht met een enthousiaste spirit om unieke en toeristische projecten te ontwikkelen aan de Turkse Riviera.

Wij hebben als doelstelling om innovatieve concepten te creëren die mogelijkheden geven tot een hoog lonend investeringsrendement voor onze Europese clientèle. Ons hoofddoel is om winnende strategieën te creëren voor zowel particulieren als investeerders zodat zij verzekerd zijn van een veilige en productieve investering in Turkije.

Qualitas (wat kwaliteit in het Latijn betekent) is het sleutelwoord van al onze activiteiten. Wij streven ernaar om onze klanten hoge kwaliteit op het gebied van service en bouw te leveren omdat wij hen zien als loyale levenslange investeerders en ambassadeurs van Qualitas projecten.

Qualitas heeft een voorsprong omdat zij een dochteronderneming is van de Botam Constructions Group. Een technisch bedrijf dat al meerdere bouwprojecten heeft voltooid voor de private en publieke sector. Deze projecten variëren van hotels tot stedenbouwkunde en van infrastructuur tot prachtige wooncomplexen.
www.botam.com.tr

Waarom Qualitas?

  • Qualitas is een technisch bedrijf die zijn oorsprong kent vanuit de bouw daarom kennen al onze projecten een niet te vergelijken bouw kwaliteit ondersteund door uitgebreide garanties.
  • Qualitas is ter plaatse gevestigd en hierdoor beschikken wij over een groot lokaal netwerk. Dit biedt ons het voordeel dat wij toegang krijgen tot A locatie bouwpercelen.
  • Qualitas bestaat uit een jong en enthousiast team van getalenteerde individuen die allen hun eigen specialisme hebben.
  • Kwaliteit is het sleutelwoord voor elke operatie die Qualitas uitvoert. Ongeacht of het hierbij gaat om; service, schetsen maken van een bouwkundig ontwerp, de gebruikte bouwmaterialen of de geleverde vakmensen.
  • Onze strategische partner “ Home Club” biedt op verzoek van Qualitas onze cliënten een tal van mogelijkheden op het gebied van huis management en services voor haar gasten.

Bezoek ook ons nieuw project, Q Spa Resort:

Qspa

govde_alt 1govde_alt 2govde_alt 3