Plattegrond

_DSC0818

Netto afmetingen binnenzijde

Begane grond

Woonkamer en keuken:
Slaapkamer begane grond:
Badkamer:
Berging:
Hal/gang:
Terras
39.1 m²
12.2 m²
4.1 m²
2.4 m²
10 m²
17.2 m²
Eerste etage
Master bedroom 1:
En- suite badkamer:
Master bedroom 2:
En- suite badkamer:
Hal/gang:
Terras:
Totale woonoppervlakte:
Totale oppervlakte terrassen:
Bruto oppervlakte:
Tuin oppervlakte
22 m²
5.3 m²
19.8 m²
4 m²
9.4 m²
21.7 m²
153.3 m²
39 m²
192.3 m²
from 84 to 147 m²

Download plattegrond

Download plattegrond binnenzijde (begane grond)

Download plattegrond binnenzijde (eerste etage)

Binnenzijde

_DSC0819

Binnenzijde

Het interieur van Q Garden geniet kwalitatief hoge specificaties waarbij gebruik wordt gemaakt van de meest moderne constructie technieken en bouwmaterialen. Veel verfijnde details zijn toegepast in een combinatie van functionaliteit en esthetische oplossingen. De minimalistische stijl vindt u terug aan zowel de binnen- als de buitenzijde.

Moderne wandverlichting met accentverlichting (LED) om extra sfeer op het dakterras in de avond te creëren; verlaagde plafonds met inbouwspots en inbouwverlichting voorzien van een dimmer.

Door gebruik van decoratief pleisterwerk op de meest prominente wand in de woonkamer en slaapkamers ontstaat er een balans met de wit afgewerkte muren en plafonds.

Tevens is er opbergruimte voorhanden; er is een opslagruimte en een garderobe bij de entree. Alle slaapkamers beschikken over inbouwkasten volledig uitgevoerd met spiegelwanden om ruimtelijkheid te creëren.

De badkamers zijn uitgerust met een glanzend en gebruiksvriendelijk design met gebruik van opzet wastafels geplaatst op een lang wastafelblad, zwevend toilet met ingebouwd spoelsysteem en ruime inloop douches.

govde_alt 1govde_alt 2govde_alt 3