Vannaktiviteter

Vannsport med kabeltrekk er et fantastisk konsept for de som driver med vannski og wakeboard. I stedet for båt trekkes utøveren etter en kabel, ikke ulikt det man opplever når man tar en skiheis i fjellheimen, bare med større fart og med blikkstille ferskvann som underlag. Bare 20 minutter fra Side finnes Hip-Notics, Europas beste kabelanlegg for vannsport. Stedet mottar besøk fra de beste utøverne i Europa hvert eneste år og er åpen sommer som vinter. Dette er en fantastisk attraksjon for både nybegynnere og profesjonelle utøvere, så vel som for store og for små.

Side er benådet med Manavgat elven – en fantastisk elv med rent ferskvann som kommer rett fra Taurus fjellene og som holder 12 til 16 grader. Manavgat elven har alt fra fossefall til stryk og rolige vannbevegelser med sandstrand og restauranter hvor man kan bade i det friske vannet. En båttur på Manavgatelven med tilhørende grilling og bading vil du sent glemme, men gjerne repetere.

I fjellene som er belagt med nydelig barnålskog finner vi Koprulu Canion nasjonalpark. Den er en av de beste rafting elvene i Tyrkia og ligger i dagsturavstand fra Side.

spot preislistespot pdf broshurespot visningstur